IX.mezinárodní kongres STERIL.CZ je minulostí

222Obraz1837Česká společnost pro sterilizaci děkuje všem účastníkům, partnerským firmám a všem aktivistům mezinárodního kongresu STERIL.CZ  – Brno 2013 za účast aktivní i pasívní, za přednesená sdělení, diskusi a účast na společenských jednáních.
Význam odborného jednání ocenil svojí garancí ministr zdravotnictví ČR, hejtman Jihomoravského kraje, vedoucí odboru zdravotnictví JmKraje, ředitel FN Brno.
Letošní akce CSS se těšila mimořádnému zájmu odborné veřejnosti i firem, takže byla i některým zájemcům z kapacitních důvodů  přihláška odmítnuta /pravda, došlou po řádném termínu/.
Celkem se dvoudenních jednání účastnilo 249 registrovaných osob, 43 partnerských nebo firem o účast projevujících zájem. Předneseno bylo 24 tématických sdělení, z toho 4 autorsky za Slovenska a 2 z Německa. K řadě z nich byla bohatá diskuse, která byla dle možností přenesena i do kuloárů Kongresového centra nebo i na společenský večer.

Pořadatelský tým CSS ještě jednou děkuje účastníkům a těší se na další jednání na půdě CSS a hlavně na X. mezinárodní kongres STERIL.CZ.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *