Odborníci na hygienu a sledování infekcí se sešli na konferenci v Mariánských Lázních

2012-04-06-04-ML1Prevence nozokomiálních nákaz, compliance hygieny rukou, nebo virucidní účinnost dezinfekčních přípravků – to byla mimo jiné témata IX. Mezinárodní BODE VIP konference v Mariánských Lázních, která se uskutečnila  1. – 3. listopadu 2012. Odborný program byl koncipován jako sled 11 kvalitních přednášek, které byly odprezentovány během dvou dnů. Za hojné účasti takřka 130 přihlášených účastníků se představili i tři zahraniční odborníci, za všechny jmenujme prof. Dr. Güntera Kampfa, který zmapoval historii vědeckého zkoumání dezinfekčního přípravku na ruce.

Přednášky vyvolaly přínosnou diskuzi, která pokračovala i při odpolední procházce po kolonádě spojené s ochutnávkou oplatek a také při večerním společenském programu. Ten se nesl v duchu 20. let minulého století, čímž bylo symbolicky oslaveno výročí 20 let od uvedení přípravku Sterillium na český trh.

Obrovský dík patří jak všem účastníkům konference a všem přednášejícím a diskutujícím, tak i organizátorům a České společnosti pro sterilizaci za technickou a odbornou garanci celé akce.

2012-04-06-02-ML
.

2012-04-06-03-ML3
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *