STERIL.CZ – Brno 2012 je minulostí, STERIL.CZ – Brno 2013 již pro Vás připravujeme !!!

l1118051385[1]STERIL.CZ – Brno 2012. Ve dnech 16. – 17.10.2012 se v Kongresovém centru BVV /KC/ v Brně uskutečnil VIII. Mezinárodní kongres STERIL.CZ. Tato tradiční vzdělávací akce je realizována v gesci České společnosti pro sterilizaci /CSS/ a organizačně i programově se na ní podílí každoročně i odd. Centrální sterilizace FN Brno.

Letošní ročník proběhl za účasti 240-ti řádně registrovaných účastníků z celé ČR a Slovenska, z toho bylo 42 zaměstnanců FN Brno.  V KC se prezentovalo  i 37 smluvních partnerů CSS – firem vyrábějících, dovážejících nebo prodávajících zdravotnické prostředky /ZP/ nebo produkty a zboží vztahující se k technologiím dekontaminace, dezinfekce či sterilizace těchto ZP.

V dvoudenním programu bylo předneseno 24 odborných sdělení, z toho 7 zahraničními autory z Belgie, Nizozemí, Rakouska a Slovenska. Autoři z odd. CS FN Brno přednesli 3 sdělení o vztahu a spolupráci s COS, o provozu a technologiích současné CS a CÚL  FN Brno.

Pořadatelé děkují všem aktivním i pasívním účastníkům za účast, vystoupení či diskusi, všem partnerům za podporu a těšme se společně na příští, již devátý, ročník mezinárodního kongresu STERIL.CZ v Brně v roce 2013 !!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *