Dobrý den, máme v zaměstnání nyní nařízeno( údajně dle nového zákona?) přepisovat ručně datum expirace na každou jednotlivě zabalenou jehlu,stříkačku apod., kterou vybalíme z krabice ,pokud chceme mít materiál připravený např.na prac.lince apod.Nechce se nám věřit,že by takový zákon existoval, vždyť na každém jednotlivém obalu je datum expirace originálně vytištěno a originál je vždy platnější,než přepisování fixou, nehledě na riziko porušení materiálu při přepisování.O zbytečnosti a nesmyslnosti takové práce navíc ani nemluvě.Myslím, že tato situace je aktuální ve více nem.zařízeních, proto prosím o rozsáhlejší odpověď, případně citaci příslušného zákona.Mnohokrát děkuji.

Přečtěte si laskavě odpověď a komentáře u předchozího dotazu ze dne 24.7.2012

Ivan Kareš

2 thoughts on “Dobrý den, máme v zaměstnání nyní nařízeno( údajně dle nového zákona?) přepisovat ručně datum expirace na každou jednotlivě zabalenou jehlu,stříkačku apod., kterou vybalíme z krabice ,pokud chceme mít materiál připravený např.na prac.lince apod.Nechce se nám věřit,že by takový zákon existoval, vždyť na každém jednotlivém obalu je datum expirace originálně vytištěno a originál je vždy platnější,než přepisování fixou, nehledě na riziko porušení materiálu při přepisování.O zbytečnosti a nesmyslnosti takové práce navíc ani nemluvě.Myslím, že tato situace je aktuální ve více nem.zařízeních, proto prosím o rozsáhlejší odpověď, případně citaci příslušného zákona.Mnohokrát děkuji.”

  1. Děkuji, ale prosím o podrobnější vysvětlení, dotaz nebyl identický.Z pozice odbornosti Vaší společnosti a Vašich stránek bych Vaší odpovědí a Vaším vysvětlením při případných sporech ráda argumentovala.Mnohokrát děkuji.

  2. Stanovisko RNDr. Zelenkové v komentáři u citovaného dotazu ze dne 24.7.2012 je zcela přesné a jistě je můžete v argumentaci použít.
    Ivan Kareš

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *